ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ταξιδέψτε τoν Ιανουάριο στην Βουδαπέστη, με τελική τιμή 170€ το άτομο, αεροπορικά και διαμονή.

Δυνατότητα εκδρομικού πακέτου με ξενάγηση Βουδαπέστη και παραδουνάβια χωριά με ελληνόφωνο ξεναγό.

Τελική τιμή 210€ το άτομο. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

pipa Κλιματιζόμενα λεωφορείο του γραφείου μας .
Για όλες τις μεταφορές μετακινήσεις
pipa 3 – 4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****
pipa 3 – 4 Πρωινά σε μπούφε,
pipa Ξεναγήσεις , περιηγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό.
pipa Έμπειρος αρχηγός-Σύνοδος του γραφείου μας.

Το HT Travel & Tourism σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε τον Ιανουάριο στην Βουδαπέστη , με πτήσεις από Θεσσαλονίκη και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο, με μόλις 170€ κατ’ άτομο τελική τιμή. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια αλλά και διαμονή για την ρομαντική και πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, πάντα με την εγγύηση του HT TRAVEL & TOURISM

Λεπτομέρειες εκδρομής

  • Διαθέσιμες ημερομηνίες 21-24/01/2018
  • 24-28/01/2018  31-04/02/2018.
  • Εναλλακτικές ημερομηνίες  24-28/01,  04-07/02
  • Πτήσεις απευθείας μετ’επιστροφής από Θεσσαλονίκη για Βουδαπέστη με WIZZAIR
  • Συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και καυσίμων
  • Η τιμή της πτήσης περιλαμβάνει μια χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά (διαστάσεις 42cm Χ 32cm Χ 25cm) και μια τσάντα χειρός κατ’ άτομο.
  • Διαμονή για 3 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη, με πρωινό
  • H τιμή της διαμονής υπολογίστηκε με βάση τα 2 άτομα

Λεπτομέρειες εκδρομικού πακέτου

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ- ΒΟΥΔΑΠΕΣTH (Ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο   ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ και με απευθείας πτήση πετάμε με την WIZZAIR για το Μαργαριτάρι της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη. Άφιξη-επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε την ξενάγηση μας, για να γνωρίσουμε την Πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη. Θα επισκεφτούμε την πλατεία Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων Βασιλέων, Θα θαυμάσουμε την λεωφόρο Andrassy με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, την εκπληκτική Όπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφανου, συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ το εντυπωσιακό κοινοβούλιο, και θα περάσουμε στην Βούδα από την γέφυρα των Λεόντων, οπού  βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων, με την εκκλησιά του Αγίου Ματτια οπού (εστεφοντο οι Ούγγροι Βασιλείς ).

Στην συνεχεία θα επισκεφτούμε τον λόφο του Gellért με το άγαλμα της ελευθερίας, από οπού θα θαυμάσουμε την πανοραμική θεά της Βούδας και της Πέστης, μετάβαση στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια μας ξεκούραση, το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

2’ μερα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( Ημέρα ελεύθερη )

Πρωινό, και στην συνεχεία μετάβαση στο κέντρο της πόλης. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας με τις υποδείξεις του αρχηγού. Χωρίς περιορισμούς, περιπλανηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της οδού (Váci utca) οπού θα βρείτε κεντήματα, κεραμικά, πορσελάνες, κρύσταλλα, η να απολαύσετε τον καφέ σας στο ζαχαροπλαστείο Zserbo. Επισκεφθείτε ορισμένα από τα πλούσια και ενδιαφέροντα Μουσεία της πόλης. Όπως το Μουσείο κάλων τεχνών, το εθνικό Μουσείο, και την Εθνική Πινακοθήκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση, και το βράδυ σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη,για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

3’ μερα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( Παραδουνάβια χωριά )

Αφού απολαύσουμε το πλούσιο πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή για να γνωρίσουμε τον ιστορικό Μεσαίωνα της Ουγγαρίας και τα πανέμορφα χωριά κατά μήκος του Δούναβη. Θα περάσουμε από το μικρο και παραδοσιακό χωρίο Szentendre ( Αγ. Ανδρέα), γνωστό και σαν χωρίο των κάλων τεχνών. Θα επισκεφτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης, της γλύπτριας Magit Kovács την Ορθόδοξη εκκλησιά του 1752 χτισμένη από τον αρχιτέκτονα Mayerhoffer και χρόνος ελεύθερος για τις αγορά σας, οπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες, και πολλά αναμνηστικά δώρα.  Στη συνεχεία θα ανηφορίσουμε για το Visegrád ( παλιό διατηρητέο μεσαιωνικό κάστρο και την υπεροχή θεά.)

Kirándulás Dunakanyarban - Jimakos Tours

Συνεχίζουμε για το Εστεργκομ, την παλιά Πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, οποί θα επισκεφθούμε την εκκλησιά του Αγίου Στεφάνου και το θησαυροφυλάκιο του Ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση, το βράδυ σας προτείνουμε να δείπνησε σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπικούς χορούς, και τραγούδια . Διανυκτέρευση

4’ μερα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (Επιστροφή στην Πόλη μας )

Πρωινό και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

Αεροπορικά εισιτήρια

Τα αεροπορικά εισιτήρια αφορούν σε απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.

 

Αναχώρηση: Τετάρτη 17/01 Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη 13:55 – 14:35

Επιστροφή: Κυριακή 21/01 Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη 08:00 – 10:30


Αναχώρηση: Κυριακή 21/01 Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη  11:05 – 11:45

Επιστροφή: Τετάρτη  24/01  Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη 10:50 – 13:20


Αναχώρηση: Τετάρτη  24/01 Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη  13:55 – 14:35

Επιστροφή: Κυριακή   28/01 Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη 08:00 – 10:30


Αναχώρηση:  Τετάρτη  31/01 Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη  13:55 – 14:35

Επιστροφή: Κυριακή 02/02 Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη  08:00 – 10:30

Rubin Wellness & Conference Hotel ****

Διαμονή

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η Ουγγαρία αποτελεί χώρα εντός Schengen και ως εκ τούτου δεν απαιτεί βίζα ή διαβατήριο. Η είσοδος στη χώρα γίνεται με νέου τύπου ταυτότητα.

Λίγα λόγια για τη Βουδαπέστη

Πάνω από 56 εκατομμύρια λίτρα νερού αναβλύζουν ημερησίως από τις 118 πηγές της Βουδαπέστης. Η πόλη των ιαματικών πηγών προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία λουτρών, από τα λουτρά Γκέλερτ και το τεράστιο νεο-μπαρόκ Ζετσένι Σπα του 1913 μέχρι το Ρούντας Σπα, ένα εντυπωσιακό χαμάμ αυθεντικής οθωμανικής αρχιτεκτονικής του 16ου αιώνα. Η «Βασίλισσα του Δούναβη» διαθέτει επίσης πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά. Έχετε ανά χείρας την κάμερά σας για να απαθανατίσετε τα ρωμαϊκά ερείπια στο Μουσείο Ακουίνκουμ, την Πλατεία των Ηρώων, το Πάρκο των Αγαλμάτων και τον θόλο ύψους 91 μέτρων της Βασιλικής του Αγίου Στεφάνου.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ