ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ – ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΡΩΜΗ

Η Ρώμη πόλη εντυπωσιακή με την μεγάλη πολιτισμική κληρονομία με εκλεπτυσμένα café ,πρωτεύουσα της μόδας , με την γαστρονομική παράδοση διασχίζεται από τον ποταμό Τίβερη και είναι έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα!

Τα αξιοθέατα που πρέπει να δει ο ταξιδιώτης

Η ‘’αιώνια’’ πόλη είνια ιδανικός προορισμός για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες με  παιδία καθώς είνια πλούσια σε αξιοθέατα οπως το ιστορικό τηε κέντρο ,το Κολοσσαίο ,το Πάνθεον, την Αρχαία Αγορά ,τη Πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Βασιλική του Αγίου Πέτρου ,το Μνημείο του Βιττόριο Εμανουέλ Β΄ ,η Σκαλινάτα,η Φοντάνα ντι Τρέβι,η αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου,  το Βατικανό, η  Piazza Navona με τα 3 συντριβάνια, η εκπληκτικής ομορφιάς Villa Borguese,η Piazza Venezia ,η Καπέλα Σιξτίνα,το Στόμα της Αλήθειας και η γοητευτική συνοικία Trastevere! Για τα ψώνια σας κατευθυνθείτε στις οδούς Veneto,  del Corso ,Condotti αλλά και για πιο προσιτές τιμές στην Piazza di Spagna!

Να και κάτι για τα παιδιά…

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το Πιαδικό Μουσείο στη Via Flamina ,το 3D Rewind με αναπαράσταση του Κολοσσαίου και του Φόρουμ ,το Bioparco στη Βίλα Μποργκέζε ,το Time Elevator ανάμεσα στην Piazza Navona  και την Fontana di Trevi  ,το Πλανητάριο Eur ,ένα εξαιρετικό μουσείο Αστρονομίας και το Valmontone Rainbow Magicland !Επισκεφτείτε την γοητετική συνοικία Trastevere  και το Τestaccio για aperitivo και απολαύστε το ποτός σας σε ένα από τα μπάρ της περιοχής! Για τη διαμονή σας η Ρώμη διθετει ξενοδοχεία πολυτελείας αλλά κια πιο οικονομικά!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ

Το συγκεκριμένο πακέτο με την τιμή που βλέπετε, αφορά αεροπορική μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη και διαμονή  για 2  διανυκτερεύσεις  στη Ρώμη

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής με 1 χειραποσκευή (42x32x25cm) στην μετάβαση και 1 χειραποσκευή (42x32x25cm) στην επιστροφή.
  • Διανομή για  2 διανυκτερεύσεις με πρωινό  στο Capannelle Hotel 4*
  • Φόρους αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων.

Παραλαβή Εισιτηρίων

  • Εφόσον πρόκειται για πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, αυτά σας έρχονται ηλεκτρονικά (είτε σε εκτυπώσιμη μορφή, ή απλά σαν κωδικός τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε κατά την αναχώρηση).
  • Μαζί σας έρχεται κι η κάρτα επιβίβασης (για αεροπορικό πακέτο).
  • Λαμβάνετε επίσης πλήρης οδηγίες για το πως χρησιμοποιείτε τα εισιτήρια, την κάρτα επιβίβασης, ή τους κωδικούς εισιτηρίων, με email.
  • Η παραλαβή όλων αυτών, γίνεται δυο ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τεχνικούς λόγους, ΔΕΝ γίνεται να τα παραλάβετε νωρίτερα.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

About the author: admin