Οδικως, 4,5 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ-Επίδαυρος-Ύδρα-Σπέτσες-Πόρος-Ερμιόνη-Νάυπλιο-Παλαμήδι-Μυκήνες-Λουτράκι-Πόρτο Χέλι

ΑΠΟ 189 €

Τιμή ανα άτομο

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα      ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βόλο, Αλαμάνα, Ισθμό Κορίνθου. Άφιξη στην Επίδαυρο. Περιήγηση του αρχαιολογικού χώρου και αναχώρηση για Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου.
2η ημέρα      ​ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ (Προαιρετική)
Απόπλους για προαιρετική εκδρομή στις Σπέτσες και Ύδρα. Οι Σπέτσες, με τα πολλά μνημεία και κανόνια του 1821, αναδεικνύουν την ιστορική τους ταυτότητα. Στη συνέχεια θα πάμε στην Ύδρα, νησί που έχει συνδέσει το όνομα του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα.
3η ημέρα ​   ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΠΟΡΟΣ-ΕΡΜΙΟΝΗ
Πρωινό χρόνος ελεύθερος στο Πόρτο Χέλι. Το μεσημέρι εορταστικό πασχαλινό γεύμα και το απόγευμα αναχώρηση για τον Πόρο, περνώντας από Ερμιόνη και Γαλατά. Άφιξη στον Πόρο, χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και στην επιστροφή περνούμε από το πανέμορφο Λεμονοδάσος. Επιστροφή στην Ερμιόνη όπου θα παρακολουθήσουμε το κάψιμο του Ιούδα. Διανυκτέρευση
4η ημέρα     ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΛΑΜΗΔΙ
Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας τον 19ο αιώνα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να γευματίσουμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι. Έπειτα επίσκεψη στο Κάστρο του Παλαμηδίου , ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Ολοκληρώθηκε το 1714 σε χρόνο-ρεκόρ μόλις λίγων ετών για να εξυπηρετήσει τις στρατιωτικές και ναυτικές επιχειρήσεις των Βενετσιάνων εκείνης της εποχής. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα     ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΜΥΚΗΝΕΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τις Μυκήνες. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών όπου θα δούμε το Παλάτι των Ατρειδών, τον Τάφο του Αγαμέμνονα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Χρόνος ελεύθερος. Επίσκεψη στο Λουτράκι για καφέ. Έπειτα αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ισθμό, Θήβα, Βόλο. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
– ΠΑΣΧΑ –
Ημιδιατροφή
με εορταστικά
189 €
1ο παιδί
90 €
80 €

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ