ΜΑΛΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 01/11 – 04/11

Ατομικό πακέτο

4 ΗΜΕΡΕΣ

Ταξίδι στη Μάλτα – Βαλέτα 

Προϊστορικοί ογκόλιθοι, μεσαιωνικά κάστρα, αναγεννησιακά αγάλματα, ωραίες ακτές, έντονο τοπικό χρώμα κι ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της Μεσογείου φέρνουν κάθε καλοκαίρι σε αυτήν τη μικροσκοπική χώρα, της οποίας η γοητεία είναι αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους της ( 316 τ.χλμ. όλα κι όλα ), χιλιάδες τουρίστες. Στην καρδιά της Μεσογείου, κι ένα από τα επτά νησιά συμπλέγματος ( κατοικούνται μόνο η Μάλτα, το Γκότσο και το Κομίνο ), αποτελεί σπάνιο σταυροδρόμι πολιτισμών και μετράει περισσότερα από 7.000 χρόνια Ιστορίας.

Ενδεικτικό πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ- ΜΑΛΤΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την RYANAIR . Άφιξη στο αεροδρόμιο της Μάλτας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια γνωριμία με την πόλη.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ-ΓΚΟΖΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 25 ΕΥΡΩ /ΕΝΗΛΙΚΑ & 15 ΕΥΡΩ /ΠΑΙΔΙ)

Μετά το πρωινό, ξεκινούμε για την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησί Γκόζο. Για να φθάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας, μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν σίγουρα για το πόσο άξιζε η επίσκεψή σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφτούμε την Ggantija, με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή,  την πρωτεύουσα του Γκόζο, Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ ( ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 25 EUR ΕΝΗΛΙΚΑΣ / 15 EUR ΤΟ ΠΑΙΔΙ )

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας και σήμερα θα δείτε την Μάλτα κάνοντας το NORTH/BLUE TOUR με τα τουριστικά λεωφορεία της “Malta Sightseeing”, τα μόνα που έχουν περιγραφή και στην ελληνική γλώσσα. Υπάρχει δυνατότητα να σταματήσετε σε όποια στάση επιθυμείτε και κατόπιν να συνεχίσετε την περιήγηση καθώς το εισιτήριο του λεωφορείου ισχύει για ολόκληρη την ημέρα. Η εκκίνηση είναι κάθε μισή ώρα από το σημείο “Sliema Ferries”, καθημερινά από τις 09.00 έως 15.00, (Κυριακή έως 14.00) και η διαδρομή περιλαμβάνει τις περιοχές Msida Yacht Marina, Valletta, San Anton Gardens, Ta’ Qali Crafts Village, Aviation Museum, Mosta, Mdina & Rabat, Mgarr, Golden Bay, Bugibba, St. Julian’s και επιστροφή πάλι στην Sliema.

4η ΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας και κατόπιν θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην περιοχή σας. Αναχώρηση από τα δωμάτια στις 10:00. Μεταφορά στο αεροδρόμιο 2 ώρες νωρίτερα για την πτήση της επιστροφής σας.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΜΕΡΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ
4
Canifor 4****  Πρωινό
 140€

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως με απ’ ευθείας πτήσεις.
  • Διανυχτερεύσεις σε ξενοδοχείο της  με πρωινό.
  • Εισιτήρια MALTA Tour “Hop on – Hop Off” με περιγραφή στην ελληνική γλώσσα.
  • Κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας.
  • Πληροφορίες & συμβουλές από Έλληνα αντιπρόσωπο στη Μάλτα & δυνατότητα επιπλέον προαιρετικών εκδρομών
  • Φόροι αεροδρομίου

Δεν περιλαμβάνονται

  • Κόστος αποσκευής: 60 €
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Categories :

HT TRAVEL & TOURISM