Loading

Αναχωρήσεις : 21/11 , 30/11 , 07/12

Διάρκεια: 5Μέρες

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΕΙΣ

Λευκωσία: Η τειχισμένη πρωτεύουσα είναι η πιο γοητευτική πόλη της Κύπρου και η λιγότερο αλλοτριωμένη. Περπατήστε στη συνοικία του Αγίου Ανδρέα και στους Αγίους Ομολογητές. Αποφύγετε τη λαϊκή γειτονιά στην παλιά πόλη.
Λεμεσός: Το λιμάνι της Κύπρου. Το κέντρο και η παραλία διατηρούνται σε καλή κατά-σταση. Αποφύγετε όσο γίνεται την τουριστική ζώνη. Υπέροχο το παραθαλάσσιο μονοπάτι που έχουν κατασκευάσει, το οποίο συνδέει το κέντρο με το τέλος της τουριστικής ζώνης.
Λάρνακα: Εχει ένα από τα πιο όμορφα μνημεία της Κύπρου, τον τεκέ της Hala Sultan, θείας του Μωάμεθ, που την έθαψαν εδώ όταν έπεσε και σκοτώθηκε από το μουλάρι της κατά τη διάρκεια της πρώτης επιδρομής των Αράβων στην Κύπρο.
Πάφος: Σώζεται αρκετά καλά το νεοκλασικό κέντρο της άνω πόλης. Στην κάτω πόλη και στον τάφο της Αγίας Σολωμονής, της μητέρας των επτά Μακκαβαίων (στην πραγματικότητα, το λείψανό της φυλάσσεται στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως), επιζεί ακόμα η παλιά λατρεία των δέντρων.
Αγία Νάπα: Θα πάτε κυρίως για τη θάλασσά της -που είναι καταπληκτική- και για τη νυχτερινή ζωή της. Η πόλη είναι καινούργια και χτίστηκε περισσότερο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολλών ξενοδοχείων που λειτουργούν στα πέριξ.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Η Λευκωσία, η πρωτεύουσα της Κύπρου, έχει ενσωματωμένα στοιχεία των πολλών αυτοκρατοριών και βασιλείων που τη διεκδίκησαν ανά τους αιώνες, ξεκινώντας από την εποχή του χαλκού. Οι στενοί στριφογυριστοί δρόμοι οδηγούν τους επισκέπτες από το Μουσείο της Κύπρου, με τις συλλογές από νεολιθικά και ρωμαϊκά εκθέματα, στα τείχη της πόλης. Σήμερα, τα τείχη, που χτίστηκαν στις αρχές του 17ου αιώνα από τους Βενετούς, χωρίζουν την αρχαία πόλη από τη σύγχρονη. Περάστε τις πέτρινες πύλες και θα μπείτε σε ένα μέρος όπου το παρελθόν είναι ακόμη ζωντανό.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου ελκύει μεγάλο εύρος τουριστών, από εκείνους που ενδιαφέρονται για διακοπές με ήλιο και αμμουδιές μέχρι εκείνους που προτιμούν να εμβαθύνουν στον πολιτισμό του νησιού, στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του. Αυτό το μεγάλο παραθαλάσσιο θέρετρο στον κόλπο του Ακρωτηρίου στην ηλιόλουστη νότια ακτή, προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά ενδιαφέροντα φεστιβάλ. Πλήθος καφέ και μπαρ γεμίζει την πολυσύχναστη προκυμαία. Τα διαθέσιμα καταλύματα ποικίλλουν από βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Η Λάρνακα , είναι πόλη στην νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Αποτελεί τη διάδοχο πόλη του αρχαίου Κιτίου, ενός από τα σημαντικά βασίλεια της αρχαίας Κύπρου, γενέτειρα μεταξύ άλλων του αρχαίου φιλοσόφου Ζήνωνα. Σήμερα αποτελεί την τρίτη σε μέγεθος πόλη του νησιού, με πληθυσμό, βάσει της απογραφής του 2001, 62997 κατοίκους (συμπεριλαμβάνονται και οι δήμοι Αραδίππου και Λειβάδια).

ΠΑΦΟΣ

Η Πάφος, η πρωτεύουσα της δυτικής Κύπρου, είχε πάντα σημαντική θέση στην ιστορία. Με τους τεράστιους τάφους των βασιλέων του 4ου αιώνα π.Χ., σε μια βουνοπλαγιά πάνω από τη λαμπερή θάλασσα, καθώς κι ένα εντυπωσιακό βυζαντινό κάστρο και υπέροχα μωσαϊκά, είναι επίσης γνωστή ως η γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης. Ο πληθυσμός των 27.000 κατοίκων διογκώνεται το καλοκαίρι λόγω της άφιξης Άγγλων, Γερμανών και Σκανδιναβών επισκεπτών που λατρεύουν τις παραλίες. Ένα όμορφο παλιό λιμάνι σάς περιμένει, ενώ τα μοντέρνα ξενοδοχεία και εστιατόρια εκτείνονται κατά μήκος του μεγάλου παραλιακού δρόμου.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Αυτό το θέρετρο, με τις καταπληκτικές παραλίες, έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των Spring Break, όπου τα πάρτι ξεκινούν αργά το απόγευμα και διαρκούν όλη τη νύχτα. Εάν τα beach parties δεν είναι του στυλ σας, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να εξερευνήσετε ένα μεσαιωνικό μοναστήρι ή να απολαύσετε μία κρουαζιέρα στα υπέροχα γαλάζια νερά. Οι οικογένειες μπορούν να επισκεφθούν το Water World, το μεγαλύτερο υδάτινο θεματικό πάρκο της Ευρώπης

Η εκδρομή περιλαμβάνει

 • Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής με 1 χειραποσκευή (55 x40x20 cm) στην μετάβαση και 1 χειραποσκευή (55 x40x20 cm) στην επιστροφή.
 • Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις Με πρωινό στο Veronica 3* or similar.
 • Φόρους αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων.

Τιμές & Παροχές

Αναχώρηση Νοεμβρίου

Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 155,00 €

 

Αναχώρηση Δεκεμβρίου

Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 145,00 €

H εκδρομή δεν περιλαμβάνει

 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • Ξενάγηση πόλεως, υπηρεσία την οποία μπορείτε να αγοράσετε.

Παραλαβή Εισιτηρίων

 • Εφόσον πρόκειται για πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, αυτά σας έρχονται ηλεκτρονικά (είτε σε εκτυπώσιμη μορφή, ή απλά σαν κωδικός τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε κατά την αναχώρηση).
 • Το check in (για αεροπορικά πακέτα) γίνεται το νωρίτερο 4 μέρες πριν από κάθε πτήση. Επομένως τα boarding pass θα τα παραλάβετε σε 2 δόσεις. Αρχικά, το ένα για την πτήση της αναχώρησης και έπειτα κατά την διάρκεια του ταξιδιύ για την πτήση της επιστροφής.
 • Κατά τη διαδικασία του check in, η κατανομή των θέσεων γίνεται τυχαία από την αεροπορική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να μην δοθούν διπλανές θέσεις. Εάν επιθυμείτε να καθήσετε σε διπλανές θέσεις ή εάν έχετε κάποια προτίμηση όσον αφορά τη θέση σας στο αεροπλάνο, όπως επίσης και αν θέλετε να παραλάβετε νωρίτερα από το προβλεπόμενο τα boarding pass, θα πρέπει να αποστείλετε αίτημα τροποποίησης για early check in. Η επιλογή θέσεων (early check in), ενέχει χρέωση από την αεροπορική εταιρεία για την οποία θα ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα ως απάντηση στο αίτημά σας για early check in.
 • Μαζί σας έρχεται κι η κάρτα επιβίβασης (για αεροπορικό πακέτο).
 • Λαμβάνετε επίσης πλήρης οδηγίες για το πως χρησιμοποιείτε τα εισιτήρια, την κάρτα επιβίβασης, ή τους κωδικούς εισιτηρίων, με email.
 • Η παραλαβή όλων αυτών, γίνεται δυο ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τεχνικούς λόγους, ΔΕΝ γίνεται να τα παραλάβετε νωρίτερα.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Top