ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 5ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνίες εκδρομής: 06/02 – 10/02 ( 5 ήμερες / 4 διανυκτερέυσεις )

Ημερομηνίες εκδρομής : 10/02 – 13/02 ( 4 ήμερες / 3 διανυκτερέυσεις )

Πληροφορίες

Βουδαπέστη, όταν η Βούδα συναντά την Πέστη!

Η Βουδαπέστη είναι μία πόλη στη καρδιά της Ευρώπης, μια μητρόπολη σε ακμή όπου το ιστορικό παρελθόν και το μοντέρνο παρών αναμειγνύονται με κοσμοπολίτικη φλόγα. Με τον αρχιτεκτονικό της πλούτο και την φυσική ομορφιά της κατατάσσεται δίπλα στο Παρίσι, τη Ρώμη και την Πράγα ως μία μεγάλη Ευρωπαϊκή πόλη.

Η πλούσια κληρονομιά της Βουδαπέστης, σε μνημεία και αξιοθέατα, περιλαμβάνει τις όχθες του Δούναβη, τη περιοχή του Κάστρου, τη Πλατεία Ηρώων και το δεύτερο παλαιότερο μετρό παγκοσμίως . Άλλα φυσικά και αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα είναι οι ογδόντα γεωθερμικές πηγές, το μεγαλύτερο υπόγειο σύστημα θερμών υδάτων στον κόσμο, η δεύτερη μεγαλύτερη συναγωγή και το τρίτο μεγαλύτερο κτίριο της Βουλής παγκοσμίως.

Το Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης

Το Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης

Το κτίριο του Κοινοβουλίου, ένα θαυμάσιο παράδειγμα της νεο-γοτθικής αρχιτεκτονικής, είναι μόλις πάνω από 100 ετών. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο κτίριο του Κοινοβουλίου στον κόσμο, και είναι επίσης το σπίτι για τις ουγγρικές Crown Jewels. Περιηγήσεις στο κτίριο είναι διαθέσιμες όταν δεν υπάρχει κάποια Εθνοσυνέλευση.
Buda Castle

Buda Castle

Είναι ένα από τα αξιοθέατα που επιβάλλεται να επισκεφθεί κάποιος στην Βουδαπέστη.Εκεί υπάρχει το μουσείο, το προεδρικό μέγαρο, η εκκλησία του Αγίου Ματθαίου καθώς και η πλατεία των ψαράδων.Όλο πλακόστρωτο, ανεβαίνεις με τελεφερίκ και έχει απίστευτη θέα σε όλον τον Δούναβη και την Πέστη.
Βασιλική Αγίου Στεφάνου

Βασιλική Αγίου Στεφάνου

Η Βασιλική του Αγίου Στεφάνου είναι ορατή σε όλη τη Βουδαπέστη. Έξοχα φωτισμένη τη νύχτα είναι το πιο φωτογραφημένο αξιοθέατο της πόλης. Ο θόλος με τα 96 του μέτρα, έχει ακριβώς το ίδιο ύψος με το Κοινοβούλιο. Χτίστηκε μεταξύ του 1851-1905, σε σχήμα ελληνικού σταυρού και είναι έργο τριών αρχιτεκτόνων.
Πλατεία Ηρώων

Πλατεία Ηρώων

Δεσπόζει το μνημείο της Χιλιετίας με τα αγάλματα των αρχηγών των επτά φυλων Μαγυάρων που ιδρύσανε την Ουγγαρία τον 9ο αιώνα. Η πλατεία είναι η είσοδος για το πάρκο, ένα τεράστιο χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της Βουδαπέστης
Όπερα της Βουδαπέστης

Όπερα της Βουδαπέστης

Βλέποντας κάποιος την Κρατική Όπερα εξωτερικά δεν θα παρατηρήσει τίποτα το ιδιαίτερο, όταν όμως διασχίσει το εσωτερικό της θα θαμπωθείτε από την πολυτέλεια και τη μοναδικότητά της. Κάντε μια περιοδεία και διαπιστώστε από μόνοι σας πως δεν στερείται σε τίποτα την λάμψη και την ομορφιά ενός παλατιού!

Τιμές & Παροχές

Πόλη Αναχώρησης / Αεροπορική Εταιρεία Κατηγορία Ξενοδοχείου / Τοποθεσία Διάρκεια Διατροφή Τιμή
Θεσ/νικη / Wizz Air 3* / Κέντρο πόλης  4/5 ημέρες Πρωινό €150
Θεσ/νικη / Wizz Air 4* / Κέντρο πόλης 4/5 ημέρες Πρωινό €175
Θεσ/νικη / Wizz Air 5* / Κέντρο πόλης 4/5 ημέρες Πρωινό €260

 

Περιλαμβάνεται

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε ειδικό οικονομικό ναύλο
  • Όλοι οι Φόροι των αεροδρομίων
  • 1 Χειραποσκευή 10kg διαστάσεων 55x20x40cm ανά άτομο και μια γυναικεία τσάντα ή τσάντα laptop ή τσάντα δώρου κατ’ άτομο
  • 4 διανυκτερευσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Δεν Περιλαμβάνεται

  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Έξτρα αποσκευές 15kg ή 20kg, οι οποίες χρεώνονται επιπλέον ανάλογα με την πολιτική της αεροπορικής
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Φόρμα Κράτησης

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Copyright © All right reserved HT TRAVEL | Theme: Full Click by eVisionThemes